Темы в форуме

Наш youtube        Наш инстаграм     ☝ Сказать спасибо!           Правила форума   

Магнитное поле планеты изменилось

Флейм на любые, темы.
Ответить
o-lega
Стаж: 24 дня
Аудио система: Hi-Fi

Магнитное поле планеты изменилось

Сообщение o-lega »

Интересно, что после конца 2024 года(примерно конец декабря), по моим наблюдениям, в магнитном поле планеты стала доминировать вторая гармоника в частотах Шуманах, хотя раньше доминировала первая гармоника, в чем можно убедиться на графиках с сайта https://sosrff.tsu.ru/?page_id=554. Что на самом деле означает начало нового планетарного цикла, т.е. магнитное поле или планетарный вихрь начал разгоняться или разряженный, минусовой полюс (2 гармоника) стала доминировать над плюсовым полюсом (1 гармоника). И наука, маги, экстрасенсы молчат))) Наука понятно, под каблуком у глобалистов, а вот эзотерики и пр. продвинутые личности не в курсе, хотя говорят, частота Шумана 100 Гц и больше, но это, конечно, не соответствует реальности. В общем, как я считаю, планета начала восходящую спираль и время нисходящей спирали или мужского цикла окончено... Я думаю, это вызовет в итоге глобальные изменения на планете и очищение общества тоже...
https://photos.app.goo.gl/LpRfXCpGVp8Du1ZL9
Justas*
Гуру электроники☆☆☆☆
Стаж: 3 года 4 месяца
Аудио система: viewtopic.php?p=17721#p17721

Re: Магнитное поле планеты изменилось

Сообщение Justas* »

14766677.jpg
14766677.jpg (71.64 КБ) 1303 просмотра
Alex
Site Admin
Стаж: 13 лет 2 месяца
Аудио система: www.is.gd/l0dt3T
Контактная информация:

Сообщение Alex »

Плохо, что не сделали замеров АЧХ а только гармонические.
Adam
Постоянный житель
Стаж: 2 года 6 месяцев
Аудио система: Rega Planet 2000, ЦАП Shiit Modi 3, Lenco 75, Электроника-017, SE 300В, SE EL84(pent), Triangle Mizis 108

Сообщение Adam »

o-lega писал(а): 14 янв 2025, 18:40 Я думаю, это вызовет в итоге глобальные изменения на планете и очищение общества тоже...
Стопроцентов! Очіщєніє гаманців у легковірного обчєства точно буде.. 8-)
gelert
Гуру электроники☆☆☆☆
Стаж: 2 года 5 месяцев
Аудио система: homemade

Сообщение gelert »

Згадую студентські часи. Теж балувались подібним - " а кто не пьет, назови!" :D . В курсі конструювання був курсова за темою «Аналіз аналога». Як аналог я був взяв чайник, що стояв просто на столі. І аналізував його, як СВЧ-генератор :mrgreen: . Я знайшов там все — від дефектів за Шотткі та Френкелем до екранування із використанням позамежевих хвилеводів. Зарахували без зауважень. І ще скажіть мені, що на кафедрі конструювання в нас були легковірні преподи. А тут автор досить посередній. Доречи, подивився, що там кажуть про позитрон в сегменті .ру. Сказати — жах, це не сказати нічого :shock: :shock: . З тією освітою і не таке зайде. Я тішусь, там все іде за планом ;) .
LinuxManiac
Добрейший модератор
Стаж: 5 лет 10 месяцев
Контактная информация:

Сообщение LinuxManiac »

gelert писал(а): 15 янв 2025, 14:34 ...Доречи, подивився, що там кажуть про позитрон в сегменті .ру. Сказати — жах, це не сказати нічого :shock: :shock: ...
Ну, це природно: про явище анігіляції вони не чули.
050-246-3341; Viber: 068-362-3497; Skype: spswmsw
gelert
Гуру электроники☆☆☆☆
Стаж: 2 года 5 месяцев
Аудио система: homemade

Сообщение gelert »

LinuxManiac писал(а): 15 янв 2025, 15:22 Ну, це природно: про явище анігіляції вони не чули.
Та там все ще потужніше. Процитую по пам’яті, як там було. Позитрон - частка із масою, дорівнюваною масі електрону і з протилежним зарядом. Гаразд. Через абзац - позитрон не має заряду (!!!) :shock: . Як тобі, елон маск? Ну, так а що там буде анігілювати? Ще далі - все ж таки анігіляція відбувається. То як? :shock: Випромінюється світло (?) ну і щось там в сотнях КеВ енергії. І подається вона, як якесь безмежно велике значення. Ну, так кіло- ж, та ще й вольт! Та і взагалі, там анігіляція двох частинок подається, як вибух наднової. А про Бозе-Фермі там взагалі нічого.
Зараз топлю піч (так сталося) і жадаю отримати десь біля 300 мегаджоулів. МЕГА!!! За тією логікою в мене ядерна бомба 8-) . Насправді кілоелектронвольт — вкрай мала величина.
sivanko
Почетный пользователь
Стаж: 3 года 6 месяцев
Аудио система: Кенвуд ресивея, Джемикс акустика. 6п3с однотакт, 4а28

Сообщение sivanko »

Це ж який жах!!! Всім хто слухає кабелі, роз'єми і тд потрібно все обновляти і перенастроювати... Міняти азимут кабелів відносно магнітного поля... Все пропало!!!
Ответить

Вернуться в «Флейм»