Темы в форуме
Новые сообщения
-
18-май Hi End Show Munich 2025
-
06-май Аудиофильская изолента наше всё!
-
03-май Акустические провода сильно меняют звук, но только в мозгах ауди...
-
01-май Света ушла, но обещала вернуться. Блэкаут!
-
22-апр А как с Душой ?
-
20-апр Магнитное поле планеты изменилось
-
20-мар Ваши домашние любимцы
-
07-мар Вот так мы и живем..
-
08-фев Про аудиофилов
-
29-янв Самое главное в аудиоаппаратуре — это предохранитель!
-
14-янв Спорт после 45 лет
-
14-янв Пропал интерес к прослушиванию музыки...
-
01-янв С праздником!
-
24-дек ВЧ и НЧ составляющая в сети, администратор, помогите!
-
01-ноя Бруно Путцейс обсуждает эволюцию класса Д
Новые темы
-
18-май Hi End Show Munich 2025
-
07-май Аудиокниги
-
05-май Аудиофильская изолента наше всё!
-
20-апр Закон Ома графічно
-
16-апр А как с Душой ?
-
01-апр Акустические провода сильно меняют звук, но только в мозгах ауди...
-
06-мар Вот так мы и живем..
-
19-янв Ремонт одноплатника Asus Tinker Board S
-
14-янв Магнитное поле планеты изменилось
-
08-янв Самое главное в аудиоаппаратуре — это предохранитель!
-
26-окт Бруно Путцейс обсуждает эволюцию класса Д
-
07-окт Расчет мощности усилителя для домашнего прослушивания музыки
-
01-окт Как очистить воздух в квартире
-
28-сен Виниловый CED
-
10-сен Аудио файлы для референсного усилителя.
Наш youtube
Наш инстаграм
☝ Сказать спасибо!
Правила форума
Аудиофильская изолента наше всё!
-
- Новичок
- Стаж: 13 дней
- Аудио система: Усилитель Sunbuck AV-608BT Акустика Radiotehnika Hi-Fi S30B
Аудиофильская изолента наше всё!
Я думал изолента не влияет на звук, но посмотрев это видео: https://www.youtube.com/watch?v=Ft_6oDhtksM Я понял что нифига в этом не понимал!!! Тайм код 6:09 Изолента на стримере не аудиофильская... Играть не будет!
6:58
-
- Новичок
Re: Аудиофильская изолента наше всё!
8:30 надо эту штуку на мои s30b поставить!!! Они заиграют наверно шо писец!!!
-
- Новичок
Блин только сейчас заметил адаптер с аудиофильского на обычный кабель 6:36 просто божественно!!!
(Левый нижний угол)

-
- Новичок
Блин видео просто шедевр!!! Alex заклинаю!!! Сделай на него обзор или я не удержусь и сам сделаю! Но лучше от вас!!
))

- Alex
- Site Admin
- Стаж: 13 лет 6 месяцев
- Аудио система: www.is.gd/l0dt3T
- Контактная информация:
-
- Почетный пользователь
- Стаж: 1 месяц
- Аудио система: Audigy RX
Kenwood KA 1080
Canton Select S120
Цікаве відео. Але якесь воно не скрепне.
Рєклама двигатель прогрєса. Скількі бере оглядач за такі відосіки, як ви вважаєте?
Мені особливо сподобалось про сцену на початку. На моїй неандертальський акустиці сцена є завжди не дивлячись на те що колонки стоять як попало, на різній висоті, повернуто під різними кутами. Але сцена є завжди. Ближче, трохи далі, не має значення. А тут чувак вбив чиюсь мегаакустику за 1 сек)))
А з приводу демпфера ідея не погана. Мені актуально, но купляти не буду))) Старий войлок наше все.
Рєклама двигатель прогрєса. Скількі бере оглядач за такі відосіки, як ви вважаєте?
Мені особливо сподобалось про сцену на початку. На моїй неандертальський акустиці сцена є завжди не дивлячись на те що колонки стоять як попало, на різній висоті, повернуто під різними кутами. Але сцена є завжди. Ближче, трохи далі, не має значення. А тут чувак вбив чиюсь мегаакустику за 1 сек)))
А з приводу демпфера ідея не погана. Мені актуально, но купляти не буду))) Старий войлок наше все.
-
- Новичок
Да не то слово!!! А вы видели, что они свои волшебные цилиндры виброгасители, за килотонны рублей, даже на стример и свич поставили! Но то фигня!!! Даже на фильтр сетевой!!! Вдруг вибрации через него просочатся!!!! Это видео сделало мой день!!! 

-
- Новичок
Ні, я згоден що демпфер, це непогана ідея, але для акустики, ніяк не для мережевого фільтра та іншого цифрового обладнання!!!
Ціна зовсім за межею адекватності! Баксів $ 100, я б ще зрозумів, але тут...

-
- Гуру электроники☆☆☆☆
- Стаж: 2 года 8 месяцев
- Аудио система: homemade
Цікаво, що можна патентувати в такому демпфері? За таким принципом влаштовані демпфери всіх хмарочосів. Наприклад, на дахах влаштовують водяні басейни саме для гасіння коливань конструкції. Або використання ствольно-підвісної конструкції, що за принципом майже теж саме. І цьому вже незчисленно років.
-
- Почетный пользователь
Kenwood KA 1080
Canton Select S120
Щось подобне можна зробити самому на основі рідини, наприклад гліцерину. Він важкий і досить густий. А чи вистачить такої однієї шапочки із фольги? Тут треба всю колонку ізолювати бо вона випромінює цілком весь спектр низьких частот.gelert писал(а): ↑05 май 2025, 23:15 Цікаво, що можна патентувати в такому демпфері? За таким принципом влаштовані демпфери всіх хмарочосів. Наприклад, на дахах влаштовують водяні басейни саме для гасіння коливань конструкції. Або використання ствольно-підвісної конструкції, що за принципом майже теж саме. І цьому вже незчисленно років.
-
- Гуру электроники☆☆☆☆
І це вже пройдешнє. Згадаймо Арктур Ліхницького з його тонармом з в’язким демпфуванням. Якихось видатних параметрів досягнути не вдалось, не зайшло, як то мовиться. Складно і дорого коштує у виробництві. Зупинились на звичайній вібраційній вставці, як в переважній більшості закордонних фірм.CooCooJumbo писал(а): ↑06 май 2025, 06:52 Щось подобне можна зробити самому на основі рідини, наприклад гліцерину. Він важкий і досить густий.
Я б сказав - знаходиться під впливом. Все ж такі не все випромінюється, щось та й згасне. На згадку спадає «режим тиші» в підводному човні. Не дивлячись на надсерйозні міри по поглинанню/запобіганню вібрацій вимикається максимально все і навіть розмовляти не можна. В цьому сенсі гідроакустика - міць! Там завжди робили і не базікали. І фізикою ніхто не нехтував.А чи вистачить такої однієї шапочки із фольги? Тут треба всю колонку ізолювати бо вона випромінює цілком весь спектр низьких частот.
ЗІ Хоча певний час (і це довго) слухали виключно вухами

-
- Гуру электроники☆☆☆☆
От і доречі. Робота гідроакустика - суто «тест наосліп». І вони могли достеменно ідентифікувати ціль впритул до назви її. Це вже навіть не стенвей від ямахи відрізнити.
-
- Почетный пользователь
Kenwood KA 1080
Canton Select S120
У нас задача дещо навпаки. Треба отримати звук з найменшими спотвореннями. І тут (фанфари) приходять надопомогу подібні відео.
Я досить багато дивився цього оглядача з суто спортивного інтересу, як він через ютубчик показував звучання Акустики за надцять кілобаксів.
І ще мені не зрозуміло, чому той дядько з таким розумним виглядом казав що серебро як матеріал дротів нєнєнє, тількі мідь. Коли вже будуть бездротові колонки? Тобто передача сигналу без дротів на акустику.
- Justas*
- Гуру электроники☆☆☆☆
- Стаж: 3 года 7 месяцев
- Аудио система: viewtopic.php?p=17721#p17721
Полно такой акустики. Но...CooCooJumbo писал(а): ↑06 май 2025, 08:34 І ще мені не зрозуміло, чому той дядько з таким розумним виглядом казав що серебро як матеріал дротів нєнєнє, тількі мідь. Коли вже будуть бездротові колонки? Тобто передача сигналу без дротів на акустику.
Внутри её динамик соединяется с усилителем хоть и коротким, но проводом. В самом динамике подводящие канатики и звуковая катушка. Чует моё сердце, что всё это не из кристаллической меди высокой очистки

-
- Почетный пользователь
Kenwood KA 1080
Canton Select S120
Тобто наступними будуть магніти зі змінною полярністю, рідкий азот, вакуум камери, плазмотрони токамаки і ядерні випромінювачи.Justas* писал(а): ↑06 май 2025, 11:05Полно такой акустики. Но...CooCooJumbo писал(а): ↑06 май 2025, 08:34 І ще мені не зрозуміло, чому той дядько з таким розумним виглядом казав що серебро як матеріал дротів нєнєнє, тількі мідь. Коли вже будуть бездротові колонки? Тобто передача сигналу без дротів на акустику.
Внутри её динамик соединяется с усилителем хоть и коротким, но проводом. В самом динамике подводящие канатики и звуковая катушка. Чует моё сердце, что всё это не из кристаллической меди высокой очистки![]()
- Justas*
- Гуру электроники☆☆☆☆
- Стаж: 3 года 7 месяцев
- Аудио система: viewtopic.php?p=17721#p17721
Видео называется "Как сделать Hi-END без лишних проводов и компонентов?"
А за ширмой...
А за ширмой...

Это не просто акустика — это шаг в будущее, где провода остались в прошлом