Темы в форуме

Наш youtube        Наш инстаграм     ☝ Сказать спасибо!           Правила форума   

Аудиофильская изолента наше всё!

Флейм на любые, темы.
Ответить
compsmaster
Новичок
Стаж: 13 дней
Аудио система: Усилитель Sunbuck AV-608BT Акустика Radiotehnika Hi-Fi S30B

Аудиофильская изолента наше всё!

Сообщение compsmaster »

Я думал изолента не влияет на звук, но посмотрев это видео: https://www.youtube.com/watch?v=Ft_6oDhtksM Я понял что нифига в этом не понимал!!! Тайм код 6:09 Изолента на стримере не аудиофильская... Играть не будет! 🤣 6:58
compsmaster
Новичок

Re: Аудиофильская изолента наше всё!

Сообщение compsmaster »

8:30 надо эту штуку на мои s30b поставить!!! Они заиграют наверно шо писец!!!
compsmaster
Новичок

Сообщение compsmaster »

Блин только сейчас заметил адаптер с аудиофильского на обычный кабель 6:36 просто божественно!!! :D (Левый нижний угол)
compsmaster
Новичок

Сообщение compsmaster »

Блин видео просто шедевр!!! Alex заклинаю!!! Сделай на него обзор или я не удержусь и сам сделаю! Но лучше от вас!! :)))
Alex
Site Admin
Стаж: 13 лет 6 месяцев
Аудио система: www.is.gd/l0dt3T
Контактная информация:

Сообщение Alex »

Жесть
CooCooJumbo
Почетный пользователь
Стаж: 1 месяц
Аудио система: Audigy RX
Kenwood KA 1080
Canton Select S120

Сообщение CooCooJumbo »

Цікаве відео. Але якесь воно не скрепне.
Рєклама двигатель прогрєса. Скількі бере оглядач за такі відосіки, як ви вважаєте?
Мені особливо сподобалось про сцену на початку. На моїй неандертальський акустиці сцена є завжди не дивлячись на те що колонки стоять як попало, на різній висоті, повернуто під різними кутами. Але сцена є завжди. Ближче, трохи далі, не має значення. А тут чувак вбив чиюсь мегаакустику за 1 сек)))
А з приводу демпфера ідея не погана. Мені актуально, но купляти не буду))) Старий войлок наше все.
compsmaster
Новичок

Сообщение compsmaster »

Да не то слово!!! А вы видели, что они свои волшебные цилиндры виброгасители, за килотонны рублей, даже на стример и свич поставили! Но то фигня!!! Даже на фильтр сетевой!!! Вдруг вибрации через него просочатся!!!! Это видео сделало мой день!!! :lol:
compsmaster
Новичок

Сообщение compsmaster »

Ні, я згоден що демпфер, це непогана ідея, але для акустики, ніяк не для мережевого фільтра та іншого цифрового обладнання!!! :D Ціна зовсім за межею адекватності! Баксів $ 100, я б ще зрозумів, але тут...
gelert
Гуру электроники☆☆☆☆
Стаж: 2 года 8 месяцев
Аудио система: homemade

Сообщение gelert »

Цікаво, що можна патентувати в такому демпфері? За таким принципом влаштовані демпфери всіх хмарочосів. Наприклад, на дахах влаштовують водяні басейни саме для гасіння коливань конструкції. Або використання ствольно-підвісної конструкції, що за принципом майже теж саме. І цьому вже незчисленно років.
CooCooJumbo
Почетный пользователь
Kenwood KA 1080
Canton Select S120

Сообщение CooCooJumbo »

gelert писал(а): 05 май 2025, 23:15 Цікаво, що можна патентувати в такому демпфері? За таким принципом влаштовані демпфери всіх хмарочосів. Наприклад, на дахах влаштовують водяні басейни саме для гасіння коливань конструкції. Або використання ствольно-підвісної конструкції, що за принципом майже теж саме. І цьому вже незчисленно років.
Щось подобне можна зробити самому на основі рідини, наприклад гліцерину. Він важкий і досить густий. А чи вистачить такої однієї шапочки із фольги? Тут треба всю колонку ізолювати бо вона випромінює цілком весь спектр низьких частот.
gelert
Гуру электроники☆☆☆☆

Сообщение gelert »

CooCooJumbo писал(а): 06 май 2025, 06:52 Щось подобне можна зробити самому на основі рідини, наприклад гліцерину. Він важкий і досить густий.
І це вже пройдешнє. Згадаймо Арктур Ліхницького з його тонармом з в’язким демпфуванням. Якихось видатних параметрів досягнути не вдалось, не зайшло, як то мовиться. Складно і дорого коштує у виробництві. Зупинились на звичайній вібраційній вставці, як в переважній більшості закордонних фірм.
А чи вистачить такої однієї шапочки із фольги? Тут треба всю колонку ізолювати бо вона випромінює цілком весь спектр низьких частот.
Я б сказав - знаходиться під впливом. Все ж такі не все випромінюється, щось та й згасне. На згадку спадає «режим тиші» в підводному човні. Не дивлячись на надсерйозні міри по поглинанню/запобіганню вібрацій вимикається максимально все і навіть розмовляти не можна. В цьому сенсі гідроакустика - міць! Там завжди робили і не базікали. І фізикою ніхто не нехтував.
ЗІ Хоча певний час (і це довго) слухали виключно вухами ;)
gelert
Гуру электроники☆☆☆☆

Сообщение gelert »

От і доречі. Робота гідроакустика - суто «тест наосліп». І вони могли достеменно ідентифікувати ціль впритул до назви її. Це вже навіть не стенвей від ямахи відрізнити.
CooCooJumbo
Почетный пользователь
Kenwood KA 1080
Canton Select S120

Сообщение CooCooJumbo »

gelert писал(а): 06 май 2025, 07:41 В цьому сенсі гідроакустика - міць! Там завжди робили і не базікали. І фізикою ніхто не нехтував.
ЗІ Хоча певний час (і це довго) слухали виключно вухами ;)
У нас задача дещо навпаки. Треба отримати звук з найменшими спотвореннями. І тут (фанфари) приходять надопомогу подібні відео.

Я досить багато дивився цього оглядача з суто спортивного інтересу, як він через ютубчик показував звучання Акустики за надцять кілобаксів.

І ще мені не зрозуміло, чому той дядько з таким розумним виглядом казав що серебро як матеріал дротів нєнєнє, тількі мідь. Коли вже будуть бездротові колонки? Тобто передача сигналу без дротів на акустику.
Justas*
Гуру электроники☆☆☆☆
Стаж: 3 года 7 месяцев
Аудио система: viewtopic.php?p=17721#p17721

Сообщение Justas* »

CooCooJumbo писал(а): 06 май 2025, 08:34 І ще мені не зрозуміло, чому той дядько з таким розумним виглядом казав що серебро як матеріал дротів нєнєнє, тількі мідь. Коли вже будуть бездротові колонки? Тобто передача сигналу без дротів на акустику.
Полно такой акустики. Но...
Внутри её динамик соединяется с усилителем хоть и коротким, но проводом. В самом динамике подводящие канатики и звуковая катушка. Чует моё сердце, что всё это не из кристаллической меди высокой очистки :D
CooCooJumbo
Почетный пользователь
Kenwood KA 1080
Canton Select S120

Сообщение CooCooJumbo »

Justas* писал(а): 06 май 2025, 11:05
CooCooJumbo писал(а): 06 май 2025, 08:34 І ще мені не зрозуміло, чому той дядько з таким розумним виглядом казав що серебро як матеріал дротів нєнєнє, тількі мідь. Коли вже будуть бездротові колонки? Тобто передача сигналу без дротів на акустику.
Полно такой акустики. Но...
Внутри её динамик соединяется с усилителем хоть и коротким, но проводом. В самом динамике подводящие канатики и звуковая катушка. Чует моё сердце, что всё это не из кристаллической меди высокой очистки :D
Тобто наступними будуть магніти зі змінною полярністю, рідкий азот, вакуум камери, плазмотрони токамаки і ядерні випромінювачи.
Justas*
Гуру электроники☆☆☆☆
Стаж: 3 года 7 месяцев
Аудио система: viewtopic.php?p=17721#p17721

Сообщение Justas* »

Видео называется "Как сделать Hi-END без лишних проводов и компонентов?"
А за ширмой... :o
Это не просто акустика — это шаг в будущее, где провода остались в прошлом
Ответить

Вернуться в «Флейм»