Темы в форуме

Наш youtube        Наш инстаграм     ☝ Сказать спасибо!           Правила форума   

Як збільшити потужність динаміків Appel Homepod mini ?

Ответить
Петро Майський
Стаж: 17 дней
Аудио система: Appel Homepd. Акустика саморобна

Як збільшити потужність динаміків Appel Homepod mini ?

Сообщение Петро Майський »

Доброго дня допоможіть вирішити завдання із збільшенням потужності динаміків Appel Homepod mini. Моє завдання полягає в тому що я хочу помістити Homepod mini у власну акустичну коробку з додатковими динаміками і щоб вони працювали без допоміжних пристроїв, а на пряму від від заводської плати установленої в колонку, мені потрібно щоб плата могла витягувати 4 паралельно підключені динаміки по 20 ват, в заводській версії плата має тільки один динамік, завдання збільшити вихідну потужність внутрішнього підсилювача Homepod mini до оптимально необхідного. Все для того щоб отримати сучасне вінтажне рішення з сучасними технологіями і підтримкою еко системи Appel але прямо з коробки без додаткових ґаджетів, як то адаптори і щось в тому роді. Готовий оплати таке рішення.
XIAN
Гуру АС
Стаж: 3 года 8 месяцев
Аудио система: DIY

Re: Як збільшити потужність динаміків Appel Homepod mini ?

Сообщение XIAN »

Значно простіше купити Airport Express 2го покоління, він підтримує Airplay 2, і вихід є аналоговий і оптичний. Колонку модифікувати можна, але результат не факт що буде цікавий, там лише моно сигнал із вірогідністю 99%.
uriy
Гуру электроники☆☆☆
Стаж: 1 год 4 месяца
Аудио система: Цифраактив

Сообщение uriy »

Петро Майський писал(а): 30 авг 2024, 17:29 мені потрібно щоб плата могла витягувати 4 паралельно підключені динаміки по 20 ват,
:shock:
Петро Майський писал(а): 30 авг 2024, 17:29 завдання збільшити вихідну потужність внутрішнього підсилювача Homepod mini до оптимально необхідного.
Покупаете усилитель необходимой мощности и на его вход подаёте сигнал с внутреннего усилителя Homepod mini через делитель напряжения.
Вы должны понимать что мощность усилителя просто так не увеличивается. Т.е. увеличить мощность усилителя который стоит в Homepod mini простой модернизацией не получится, т.к. это требует полной переделки усилителя. Тут приведу аналогию с генератором, у вас есть бензиновый генератор на 1кВт, а вы хотите его модернизировать так, что бы он смог выдать в четыре раза больше, в итоге вам нужно поменять всё т.к. двигатель не может выдать более 1кВт и сам генератор не может генерировать боле чем 1кВт.
Justas*
Гуру электроники☆☆☆☆
Стаж: 2 года 11 месяцев
Аудио система: viewtopic.php?p=17721#p17721

Сообщение Justas* »

Петро Майський писал(а): 30 авг 2024, 17:29 мені потрібно щоб плата могла витягувати 4 паралельно підключені динаміки по 20 ват
Редкая птица долетит до середины Днепра! (с).
Редкий усилитель сможет работать на нагрузку 1-2 Ом.
drmodd
Гуру электроники☆☆☆
Стаж: 3 года 8 месяцев
Аудио система: E70 Velvet, SuperGaN, PTERO, Focal Chorus 726, MA Bronze, N-Acoustic.

Сообщение drmodd »

Justas* писал(а): 31 авг 2024, 21:36 Редкая птица долетит до середины Днепра! (с).
А последовательно-параллельно? Вполне должно работать.
Ответить

Вернуться в «Аудио усилители»