Темы в форуме

Наш youtube        Наш инстаграм     ☝ Сказать спасибо!           Правила форума   

SMSL B100

Ответить
ArChe
Новичок
Стаж: 10 дней
Аудио система: в більшості через стандартну автомобільну систему та ноутбук.

SMSL B100

Сообщение ArChe »

Вітаю.

Хтось тестував вже SMSL B100 , Bluetooth - приймач з начебто непоганим ЦАП?
Як вважаєте наскільки відрізняється якість відтворення звуку у SMSL B100 і наприклад AIYIMA A80 TPA3255 (саме каскад ЦАП та попереднє підсилення)?
XIAN
Гуру АС
Стаж: 4 года 1 месяц
Аудио система: DIY

Re: SMSL B100

Сообщение XIAN »

ArChe писал(а): 29 янв 2025, 01:53 (саме каскад ЦАП та попереднє підсилення)?
Ніякої різниці, окрім уявної, ви, не почуєте. Беріть те що вам зручніше.
Ось, можете послухати, різницю між оригіналом і подвійною конвертацією - із цифри в аналог і назад.
ArChe
Новичок

Сообщение ArChe »

Дякую за відповідь,

я мав на увазі не подвійну конвертацію а цифро-аналогове у різних пристроїв.
SMSL B100 (-з чіпом AK4493S )
AIYIMA A80 TPA3255 (-з чіпом ES9038Q2M), самі чіпи скоріш за все високої якості,
але ж SMSL B100 - без підсилювача потужності а по ціні навіть трохи дорожче (на Аліекспрес),
кудись же вони мали б витратити додаткову вартість?
XIAN
Гуру АС

Сообщение XIAN »

ArChe писал(а): 29 янв 2025, 13:10 я мав на увазі не подвійну конвертацію а цифро-аналогове у різних пристроїв.
Я розумію, але очевидно, що тільки з цифри в аналог, ще менше впливає.
ArChe
Новичок

Сообщение ArChe »

Ви маєте на увазі що ЦІ чіпи обидва "найвищої якості" чи пишете про ЦАП любого сучасного пристрою?
Я не зрозумів що використовують для оцифровки і назад на abx.funkybits.fr , звучить все однаково як на мене.

P.S. Я хочу укомплектувати собі в домашню систему щось більш менш адекватне для слухання музики зі Spotify.
Вирішив що простіше використовувати любий пристрій типу телефона плюс Bluetooth приймач.
(Можливо це неправильне рішення і краще взяти мережевий аудіопрогравач з можливістю підключення на інтернет-радіо)

Підсилювач зараз Technics SU-C800U/SE-A900S , акустика Jamo Classic 8
Все працює багато років звісно і скоріш за все не самої високої якості по сучасним міркам тому хочеться за помірний бюджет.
Тож накопав на Алі - SMSL Bluetooth .
ЦАП з підсилювачем взяв з обзорів через схвальний відгук і присутність іншого чіпу ЦАП і іншого виробника.
На жаль оглядів SMSL B100 поки що не має.
XIAN
Гуру АС

Сообщение XIAN »

ArChe писал(а): 30 янв 2025, 15:46 Ви маєте на увазі що ЦІ чіпи обидва "найвищої якості" чи пишете про ЦАП любого сучасного пристрою?
Я маю на увазі, що немає сенсу заморочуватись з приводу ЦАП, обирайте по функціоналу і зручності використання, різницю ви не почуєте між більшістю сучасних пристроїв.
ArChe писал(а): 30 янв 2025, 15:46 Я не зрозумів що використовують для оцифровки і назад на abx.funkybits.fr , звучить все однаково як на мене.
Я використовував залізку, через яку слухаю музику. Ви не чуєте різницю між оригіналом високої якості і копією спотвореною через подвійну конвертацію, між двома ЦАПами, буде ще складніше, вони по параметрам значно кращі ніж залізка в тесті.
ArChe писал(а): 30 янв 2025, 15:46 Можливо це неправильне рішення і краще взяти мережевий аудіопрогравач з можливістю підключення на інтернет-радіо
Саме так краще і зробити. Якщо по блютусу слухати, то точно немає сенсу паритись з приводу чіпів ЦАП.
ArChe
Новичок

Сообщение ArChe »

Зрозумів нарешті , по посиланню були ваші файли. :)

Ок, який мережевий програвач варто купувати? Все що я бачу по пропозиціям у нас - це брендове і дорожче ніж 500USD
а на Алі щось нічого не бачу цікавого.

Bluetooth приймач з цап + телефон (що вже є) буде дешевше суттєво :)

Чи ви вважаєте що блютус > 5.0 версії буде негативно впливати на якість передачі або його буде недостатньо для потоку що транслює Spotify?

P.S. слухати я буду через ту апаратуру що описав, блютус знадобився суто для передачі цифри з телефону на існуючий підсилювач (або з інших пристроїв наприклад TV)
XIAN
Гуру АС

Сообщение XIAN »

ArChe писал(а): 30 янв 2025, 18:59
а на Алі щось нічого не бачу цікавого.
Оцей подивіться.
ArChe писал(а): 30 янв 2025, 18:59 Чи ви вважаєте що блютус > 5.0 версії буде негативно впливати на якість передачі або його буде недостатньо для потоку що транслює Spotify?
Мені блютус в принципі не зручний, якість, якщо зірки зійдуться, може і нормальна буде.
UPD. Ось і власник Вііма на форумі знайшовся, можете розпитати якщо зацікавить.
ArChe
Новичок

Сообщение ArChe »

Дякую, супер!
По параметрам схоже точно те що я хотів. Навіть ЦАП той.
Ще б дізайн як у Cambridge ... :)
Ответить

Вернуться в «Аудио усилители»