Темы в форуме

Наш youtube        Наш инстаграм     ☝ Сказать спасибо!           Правила форума   

Помогите разобраться с фильтром Canton Karat 960

XIAN
Гуру АС
Стаж: 4 года 6 месяцев
Аудио система: DIY

Re: Помогите разобраться с фильтром Canton Karat 960

Сообщение XIAN »

Jolik писал(а): 14 июл 2025, 18:42 все мы знаем что идеального звука не существует, и я часто покупаю колонки и подбираю к ним еще пару пар НЧ динамиков чтоб иногда менять их слушать с другой окраской, и так меня хватает на пару лет, потом снова что-то новое.... Например сейчас хочу пробовать вифу у которых собственный резонанс на частоте 23гц.
Ваша діяльність контпродуктивна. Якщо мова йде про частоти близькі до 20Гц, то треба використовувати великі потужні динаміки, а не незрозумілі платки. Купіть на OLX пару прошних 18 дюймових голов за недорого і підсилювач 2х1000Вт. Якщо місця нема можна зробити пару ЗЯ, якщо є, то фазіки з настройкою на 18-22Гц. За допомогою багатоканальної ЗК і EQ APO це можна підшити до будь яких з ваших АC. В такому випадку, з деякою допомогою приміщення у вас в системі з'явиться бас, на бажаних частотах, в кількості яку є сенс обговорювати :D
WTR
Стаж: 3 месяца
Аудио система: Gemix 006F
D325x

Сообщение WTR »

Прошні динакими зазвичай це не про низький бас. Краще авто вуфери 12"
XIAN
Гуру АС
Стаж: 4 года 6 месяцев
Аудио система: DIY

Сообщение XIAN »

WTR писал(а): 18 июл 2025, 11:01 Прошні динакими зазвичай це не про низький бас.
Що має їм завадити?
Ответить

Вернуться в «Акустические системы»