Темы в форуме

Наш youtube        Наш инстаграм     ☝ Сказать спасибо!           Правила форума   

Il grando fundamento власностійки для полошників

Материалы, технологии, навыки.

Модератор: LinuxManiac

Ответить
Няшик
Новичок
Стаж: 28 дней
Аудио система: Focal Chorus 706s, Yamaha rx 640, Leaf audio cmd-18,

Il grando fundamento власностійки для полошників

Сообщение Няшик »

"il grando fundamento" - стійки для полошної акустики :oops:
Отже, вкотре поломавши прекрасний одесакабель від ресівера до полошників Focal Chorus 706s, через таскання оних туди-сюди, тобто через відсутність місця для них в кімнаті затареній хз чим, а більше книжками :roll: ...вирішено були зваяти якісь прекрасні стійки, під стать цим псевдо хайфай полошникам :lol: (це окрема тема, ті хто міняли твіттер по 2 рази на рік -в курсі :( ). В темі хай фай я тріхо з 90-тих років, маю шкаф журналів Аудіомагазин та Стерео/відео, та тріхо досвіду з пиляння калонак :roll: , стійок під техніку, навивки аудіокабелів біфілярним плетінням, мотанням тороїдів для моноблоків AB, тобто не зовсім тундра :roll: Отже, вирішив робити стійку з невеликим запасом моцності, оскільки камерний звук невеликих Фокалів мене не дуже влаштовує, точніше -музику яку я слухаю він не дуже розкриває (органна, концерти...і кх brutal death 8-) . Намалював в Корелі макет, відіслав на газоплазменну порізку з їхніх матеріалів, привезли під будинок -ледь дотащив, нижній лист основи -8мм, верхній 4мм маріупольскої сталі, труба під стать -товщина стінки 5мм :cry: , всі отвори вже готові. Все канєшно іржаве тріхо, тож шліфував на балконі,потім відвіз другу на зварку, все гарно обварили, не точечно - тож потім довго знімав шов болгаркою :D . Фарбував молотковою фарбою, на роботі на лазері вирізав логотип Фокуса на двосторонньому пластику під золото, який в векторі стащив в ...Вікіпедії :D . В МеталВізі купив болти з нержавійки, зафіксив в патроні дрелі, включив і ну типу))) конуси зробив обточуючи на заточному станку. Пошив зо старих джинсів :oops: чохли під трубу, вставив оні і засипав піском десь на 3\4 висоти труби..., по літрів 8 піску в кожну трубу зайшло!Йожкінкот....кг по 20+ штука вийшли :o . Ну ніби грають з Фокалами, ...тобто не грають, як і має бути :ugeek: Пізніше таки переставив меблі, ствіоривши якесь подобіє стереобази, бо і цю квартиру я переїхав по війні..івсе було просто набито, без дизайну "під кімнату прослуховування"
Изображение _ Изображение _ Изображение _ Изображение _ Изображение _ Изображение _ Изображение _ Изображение
Ответить

Вернуться в «Мастерская»