Напишу коротко, бо часу не багато, потім доповню чи відредагую. Провів експеримент - працює

Взяв свій підсилювач, перепаяв ключі на 100-вольтові, трохи понизив частоту несучої та заживив від батареї свого електробайка 72В номінал (81В по факту), на вихід підчепив трансформатор ОСМ-0,4кВт 220/48 "навиворіт", на вхід подав синус з мобіли - і о чудо, холодильник стартанув. Правда, спершу згорів запобіжник на 5А і я думав що догрався

потім поставив на 15А і більше нічого не бахнуло. Споживання 160Вт на компресор. Стартові струми більше 5-крат, приладом не встиг заміряти, але підсилювач вижив. Підсилювач, був теплий, м'яко кажучи, але знайшов радіатор і проблема вирішилась (у мене він без радіатора на алюмінієвій платі)
Важливо, трансформатор боїться підмагнічування - тому якщо міст, потрібно включати через великий електроліт невеликої напруги, на всякий випадок.
Тепер хочу замінити модулятор на аттіні13а з несучою 37,5кГц та мати автономку. Ще в планах спаяти модуль на 400-вольтових ключах, а на вхід подавати 350В постійної напруги, яку отримаю з імпульсного перетворювача 72/350.
Фото і заміри додам згодом.