Вітаю. Чергове питання без чіткої відповіді на просторах інтернету. Якщо буду помилятись у термінології по можливості виправте(у аудіо-темі відносно мало часу), буду вдячний.
Питання наступне: чи впливає опір та переріз RCA кабеля у з'єднанні ЦАПа і підсилювача.
Маю ЦАП fx-audi dac x3pro який має ніби-то лінійний вихід, та до мене їде з китаю підсилювач для навушників douk audio u3 mini. Постає питання їх з'єднання, маю паршивий кабель для ніби-то підключення т2 до телевізора. ±0.3 Ом на 1 метр та переріз у кращому випадку ±0.3 м². Є можливість придбати неекранований акустичний кабель перерізом 0.7 м². Або використати виту пару(поки параметри того що маю не виміряв)
Потрібна довжина 2 кабеля по 0.5 метра. Що скажете про мої варіанти, що порадите. Буду вдячний за інформацію
Темы в форуме
Новые сообщения
-
05-июн 74LVC
-
20-май Блок питания для аудио L_SMPS 200_32SR от Sous
-
09-май Резонансные блоки питания \LLC\
-
08-май FNIRSI DPS-150 – Мини Лабораторный Блок Питания на 30V 5A
-
04-май Резервное питание квартиры от Alex
-
23-апр Детали для нашего хобби
-
15-апр USB 2.0 изолятор ADuM3165
-
04-мар Ламповый усилитель Class A, для наушников
-
21-фев Очки для пайки всякой мелочи
-
20-фев Как отличить настоящие транзисторы от поддельных?
-
17-фев RMAA Pro
-
14-янв Паяльник мечта радиолюбителя FNIRSI DWS-200
-
05-дек Вопросы по ТВЗ 60 ВТ EI96 * 45
-
27-ноя Портативная зарядная станция BLUETTI EB3A
-
15-ноя Огромная база данных по лампам
Новые темы
-
01-июн 74LVC
-
30-апр Резервное питание квартиры от Alex
-
19-мар USB 2.0 изолятор ADuM3165
-
02-мар PP на EL34 супертріод
-
18-фев Блок питания для аудио L_SMPS 200_32SR от Sous
-
03-дек Вопросы по ТВЗ 60 ВТ EI96 * 45
-
04-ноя Підібрати аналог транзистору
-
30-окт FNIRSI DPS-150 – Мини Лабораторный Блок Питания на 30V 5A
-
11-сен Японский трансформатор Toyozumi SD21-015KB
-
05-сен Как снять лоток CD?
-
03-сен QUAD 405 Klone - постоянка на выходе
-
31-авг Что по вашему обусловливает "звучание" лампы?
-
13-авг LED драйвер в качестве смещения ГУ-50?
-
10-авг Паяльник мечта радиолюбителя FNIRSI DWS-200
-
05-авг Как определить нагрузочную способность обмотки сетевого трансфор...
Наш youtube
Наш инстаграм
☝ Сказать спасибо!
Правила форума
Соединение ЦАПа и усилителя
Модератор: LinuxManiac
- Dr.Somebody
- Постоянный житель
- Стаж: 3 года 4 месяца
- Аудио система: Неважливо
Re: Соединение ЦАПа и усилителя
Те, що ви написали, зветься "міжблочний кабель"TUTEL писал(а): ↑22 дек 2022, 18:38 Вітаю. Чергове питання без чіткої відповіді на просторах інтернету. Якщо буду помилятись у термінології по можливості виправте(у аудіо-темі відносно мало часу), буду вдячний.
Питання наступне: чи впливає опір та переріз RCA кабеля у з'єднанні ЦАПа і підсилювача.
Маю ЦАП fx-audi dac x3pro який має ніби-то лінійний вихід, та до мене їде з китаю підсилювач для навушників douk audio u3 mini. Постає питання їх з'єднання, маю паршивий кабель для ніби-то підключення т2 до телевізора. ±0.3 Ом на 1 метр та переріз у кращому випадку ±0.3 м². Є можливість придбати неекранований акустичний кабель перерізом 0.7 м². Або використати виту пару(поки параметри того що маю не виміряв)
Потрібна довжина 2 кабеля по 0.5 метра. Що скажете про мої варіанти, що порадите. Буду вдячний за інформацію
На якість звуку впливає все: чистота міді, переріз, екранування, матеріал ізоляції, та якість роз'ємів тощо.