Noctis писал(а): ↑19 апр 2025, 23:00Это и Крылов
Я вам вище картинку скидав, ви мабуть не зрозуміли нащо...
Noctis писал(а): ↑19 апр 2025, 23:00
бериллиевую Блесму 25
Вам могла би підійти T34B. Як, правильно, каже пан Justas*, якщо не хочете хвилевід треба брати якийсь потужний ВЧ і різати понижче. Але тоді закруглені вугли маст хев, бо з хвилеводом, трошки, простіше в цьому плані.
Noctis писал(а): ↑20 апр 2025, 15:10
Ну а пищалки менялись уже непосредственно на готовой акустике, дело ведь 5 минут снять одну пищалку и поставить другую.
Ви моглиб, тоді, підкиданням монетки вибрати собі динаміки, це, навіть, швидше ніж 5ть хвилин і вірогідність, приблизно, однакова.
Ви "все міряєте" на слух, вище я вам наводив цитату Аткінсона, ви не відреагували і кажете що ніяких проблем не чути, я ще раз викладу у скороченому варіанті
But I was disappointed by the very lively cabinet and by the discontinuity at the top of the woofer passband, the effects of both of which I could hear with the sample that I measured.
Але я був розчарований дуже резонансним корпусом і нерівністю у верхній частині діапазону вуфера, обидва ефекти яких я міг чути на зразку, який вимірював.
Ті речі про які я кажу чути на слух, не тільки видно по приладам. Чому ні ви, ні ваші знайомі експерти, цього не чують - загадка(насправді ні).
Міряти клас АС, по ціні динаміків, досить, безперспективно, першочерговим є загальний дизайн і якість акустичного оформлення.
У компетентних виробників, це добре просліджується, прямокутна, вібруюча, коробка на найкращіх динаміках не буде грати як середні динаміки в корпусах як у топових KEF