20 nF це 20 000 pF
Або немає секціювання
Або неякісна намотка
У вас гарантовано зріз во ВЧ
Якщо вихідні трансформатори не узгоджені завал може бути від 10-12 кГц
20 nF це 20 000 pF
Провірив правильним тестером (Wavetek) і індуктивність стала
"Щось не так в Датському королівстві..."
sub писал(а): ↑07 апр 2025, 22:07"Щось не так в Датському королівстві..."
якщо заміри на фото, які ви викладали вище, коректні
у вас коефф трансфромації 13,75
в такому разі Raa (8Oм) = 1,5 к
що є занадто малим
і міжвиткова ємність 20нФ - схожа на правду, виходячи з АЧХ
якщо попередні заміри помилкові (некоректні), а нові є правильними,
тоді можлива помилка в монтажу, і ви ненароком створили ВЧ фільтр
наскільки я розумію, ви замовили нові вихідні трансформатори,
тоді, напевно, краще дочекатись їх
гарного вечора!
Я вже взнав, що в двохтактному підсилювачі коефф. трансфромації потрібно рахувати на повну анодну обмотку. Тобто 13,75х2=27,5. В такому разі Raa (8Oм) = 6,0 к. Помилки в монтажу немає, там якщо помилишся то зовсім працювати не буде. По любому я вже зняв китайців і чекаю американців.sub писал(а): ↑07 апр 2025, 22:07"Щось не так в Датському королівстві..."
якщо заміри на фото, які ви викладали вище, коректні
у вас коефф трансфромації 13,75
в такому разі Raa (8Oм) = 1,5 к
що є занадто малим
і міжвиткова ємність 20нФ - схожа на правду, виходячи з АЧХ
якщо попередні заміри помилкові (некоректні), а нові вірні,
тоді можлива помилка в монтажу, і ви ненароком створили ВЧ фільтр
наскільки я розумію, ви замовили нові вихідні трансформатори,
тоді, напевно, краще дочекатись їх
гарного вечора!
Щиро дякую! Дякуючи вашому авторитетові я вибрав саме цю схему. Значить УЛ режим нехай залишається. Тепер навіть з фоном боротися цікаво.LinuxManiac писал(а): ↑10 апр 2025, 22:22 Вітаю з успіхом!
А ультралінійний режим доречний для усіх ламп, в яких є екранна сітка.
Гарний результат
Я підставляв резистор 150 Ом. Саме цікаве то це спектр. Конденсатор на 470 мкФ добавляв до усіх ланок. Можливо яка деталь ? Відпадає, бо при замкнутому вході тиша. До речі, лампи 6Н8С дуже чутливі до всяких дотиків і стуків. Навіть дроселі настроїв на частоту 100 гц.
Та тут все прозаїчно але не зрозуміло: якщо перемикаю вхід на лампі (єкр.провід відєднаний) то тихо, досить підєднати додатково один земляний провід, появляється фон. Схема ось така як на рисунку. Підєднував земляні кінці вхідних проводів до одного "крила" шини, нічого не дало.
Прямого зєднання шини з корпусом немає зовсім? І як організовані входи? Сидять на корпусі чи ізольовані? Не зрозумів куди підєднані резистори (декілька?) 10 ом ? А чи можна, (теоретично,так) обєднати обидві ланки живленя в точках +400В ? А далі хай вже йдуть слаботочні RC фільтри окремо?
Попробую зняти резистор. Вхідні розєми ізольовані але земляні контакти всі обєднані і через резистор 10 ом посаджені на корпус.RUS_D писал(а): ↑15 апр 2025, 11:09 Для тесту прибирали резистор 10 Ом на землю?
Я їх не ставлю взагалі і фону не має.
Вхідні розєми повинні бути ізольовані від корпусу підсилювача.
+ 400 НЕ траба обєднувати в одній точці - кожен канал живеться від свого випрямляча - проблем не повинно бути.
Або для тесту заживіть оба підсилбювачі від 1 БЖ.
Саме через резистор 10 ом шина приєднана до корпусу. Вона одна на два канали, з кожного до неї підходять відповідні мінусові. На початку під'єднуються низькострумні - екрани входу, мінусові входу, далі мінус катоду вхідної лампи і так далі, до таких, що мають високе значення сили струму. І вже в самому кінці 10 ом і на корпус. Щось схоже на дерево, де коріння корпус, а верхні гілки - то для пташок...m-shara писал(а): ↑15 апр 2025, 10:42
Прямого зєднання шини з корпусом немає зовсім? І як організовані входи? Сидять на корпусі чи ізольовані? Не зрозумів куди підєднані резистори (декілька?) 10 ом ? А чи можна, (теоретично,так) обєднати обидві ланки живленя в точках +400В ? А далі хай вже йдуть слаботочні RC фільтри окремо?